Vaaliohjelma 2022

Kirkko kuuluu meille kaikille – me olemme kirkko

Kaikkien kirkko on puolueisiin ja herätysliikkeisiin sitoutumaton valitsijayhdistys. Meitä yhdistää tavoite avarasta kirkosta, jolla on avoimet ovet eikä ovilla kynnyksiä. Haluamme toimia Raamatusta nousevien ihanteidemme mukaisesti edistäen toiminnallamme yhdenvertaisuutta, erilaisuuden kunnioitusta ja avoimuutta.

Huolehdimme luomakunnasta ja tulevaisuudesta. Kirkon tulee olla eettinen edelläkävijä. Seurakuntien omaisuutta on hallinnoitava ja käytettävä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ratkaisuissa on aina huomioitava ympäristönäkökulma.

Kirkon tulee olla yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten jäsentensä yhteisö. Haluamme Jumalan armon ja rakkauden näkyvän kaikessa kirkon toiminnassa. Yksikään ihminen ei ole virhe vaan osa Jumalan hyvää luomistyötä. Tahdomme kirkon tukevan kaikkia parisuhteita ja vihkivän kaikki yhdenvertaisesti.

Edistämme hallinnon avoimuutta ja taloudellista vastuullisuutta. On luovuttava jostakin vanhasta, jotta tilalle voidaan luoda uutta. Seurakuntien on säästettävä nyt, jotta myös tulevilla sukupolvilla on toimiva kirkko.

Olet tärkeä – oletpa hiljainen jäsen tai aktiivinen toimija. Äänestämällä seurakuntavaaleissa vaikutat koko evankelis-luterilaisen kirkkomme linjauksiin ja päätöksiin, sillä nyt valittavat luottamushenkilöt vaikuttavat kirkolliskokouksen kokoonpanoon.

Kuulutko kirkkoon? Se riittää – äänestä ja vaikuta!

Jos haluat tutustua Vuoden 2018 vaaliohjelmaan löydät sen täältä.

Mikäli kiinnostuit ryhmästämme, ota yhteyttä!

Anne Karhola, Kaikkien kirkko

etunimi.sukunimi @ kaikkienkirkko.fi