Lehtipuu Paula-Maria
nuorisolääkäri
Kirkkovaltuusto
17
Seurakuntaneuvosto
87
Olen kokenut yleislääkäri ja toimin nyt nuorten lääkärinä Ylöjärvellä. Asun puolisoni kanssa Tampereen keskustassa, lapsemme ovat jo aikuisia. Minulla on pitkältä ajalta kokemusta kirkon luottamustehtävistä eri tasoilla kirkolliskokousta myöten. Välillä oli elämässä paljon muuta, mutta 4 vuotta sitten lähdin uudestaan mukaan oman srk:n päätöksentekoon.

Pidän itseäni liberaalina yleiskirkollisena tolkun ihmisenä. Koen että aiempi pitkä ura terveyskeskuksessa on tarjonnut minulle hyvän näköalan oman keskiluokkaisen kuplani ulkopuolelle. Nykyinen työni on lisännyt ymmärrystäni siitä, miltä maailma nuorten silmin näyttää.

Uskon että kristinuskon sanoma rakkaudesta, armosta ja anteeksiannosta on merkityksellinen edelleen. Unelmieni kirkko välittää tätä viestiä ymmärrettävästi. Seurakunnan asioista päätettäessä haluan pitää esillä niiden seurakunnan jäsenten näkökulmaa, jotka eivät jaksa tai ehdi itse olla kovin aktiivisia. Minulle on tärkeää, että kirkko on pienten ja heikkojen puolella, niin Tampereella kuin globaalistikin.