Lehtisaari Sanna
36v | ammatillinen kouluttaja, KM
Kirkkovaltuusto
15
Seurakuntaneuvosto
69
Olen 36-vuotias ammatillinen kouluttaja ja paljasjalkainen tamperelainen. Minulla on pitkä kokemus kasvatustyöstä ja evankelis-luterilaisesta kirkosta. Seurakunnan nuorisotyö oli minulle vuosia kasvualusta ja voimavara, jonka jälkeen se oli vuosikymmenen rakas työpaikka, jossa sain oppia paljon. Vaikka työni on nykyään muualla, olen edelleen vahvasti nuorten ja nuorisotyön puolella.

Tunnen seurakuntatyön vahvuudet ja ymmärrän yhteisön merkityksen lapsen ja nuoren elämässä, mutta myös organisaation ristiriidat ja heikkoudet ovat minulle tuttuja. Vaikka olen ensimmäistä kertaa ehdolla seurakuntavaaleissa, tiedän mihin olen päätäni pistämässä ja uskon, että se on sen arvoista.
Haluan olla mukana vaikuttamassa kirkon tulevaisuuteen ja ylläpitämässä erityisesti kirkon kasvatustyötä sekä lasten ja nuorten osallisuutta seurakunnassa.

Olen ehdolla kaikkien kirkon listalta, koska yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus ja toivo ovat minulle tärkeitä arvoja. Kirkon tulisi rohkeasti osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja näyttää omassa toiminnassaan pitävänsä kaikkien luotujen ja luomakunnan puolta.

Tulevaisuuden kirkko on minulle avoin, armon ja rakkauden sanomaa kovassa maailmassa jakava yhteisö, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on.