Lindroos Tytti
34v | koulutusasiantuntija, partiojohtaja
Kirkkovaltuusto
3
Seurakuntaneuvosto
60
Olen ehdolla toiselle kaudelle luottamushenkilöksi. Ensimmäinen kausi on ollut silmiä avaava ja olen järkyttynyt keskustelukulttuurista kokouksissa. Tällä kaudella olen päässyt seurakuntaneuvostossa äänestämään monia kertoja ja useimmiten olen ollut muutaman äänen verran häviävällä puolella. Turhautumisen voimalla olen ehdolla jatkokaudelle ja olen innostanut mukaan uusia ehdokkaita.

Olen ruuhkavuosia elävä kahden lapsen vanhempi. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja varhaiskasvatuksen opettaja. Työpäiväni kuluvat yliopistolla koulutusasiantuntijana.

Olen saanut olla mukana monenlaisessa seurakunnan toiminnassa, josta on runsaasti tärkeitä muistoja ja josta olen saanut tukea elämääni. Päiväkerho ja nuorisotoiminta ovat tarjonneet elämään turvallisia aikuisia ja hiljentymisen paikkoja. Partiota olen harrastanut seurakuntataustaisessa lippukunnassa ja päässyt etsimään elämän totuutta ja kasvamaan ihmisenä. Seurakunnalla on merkittävä tehtävä lasten, perheiden ja nuorten toiminnassa sekä partiotoiminnan tukemisessa ja haluan varmistaa että näin on jatkossakin.

Kirkon tulee olla mukana kaikkien arjessa, juhlassa ja vaikeissa hetkissä. Sen lisäksi että kirkko toimii hengellisenä yhteisönä, on sillä tärkeä yhteiskunnallinen rooli. Haluan olla edistämässä kirkkoa, joka on helposti saavutettavissa. Seurakunnan toimintaa tulee kehittää siten, että yhä useampi kokee sen omakseen. Kirkon tulee keskittyä oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon edistämiseen. Rakkaus ja armo kuuluvat kaikille.