Lempinen Hanna
27v | insinööri, partiojohtaja
Seurakuntaneuvosto
59
Moro! Olen Hanna Lempinen, 27-vuotias paljasjalkainen Nekalalainen, nykyään tosin asustan Korkinmäessä ja vaikutan paljon partiotoiminnassa Viinikassa. Koulutukseltani olen tietotekniikan insinööri. Päivisin siis suunnittelen internetyhteyksiä, illat ja vapaa-aika kuluu pitkälti partion parissa. Virret ovat lähellä sydäntäni, eikä joulu tule ilman kauneimpia joululauluja.

Tärkein tavoitteeni seurakunnan luottamushenkilönä olisi tuoda nuorta ajatusmaailmaa mukaan päätöksentekoon, koska tällä hetkellä seurakuntaneuvoston ikäjakauma ei edusta tasaisesti kirkon tarjoaman toiminnan kohderyhmäjakaumaa. Pidän tärkeänä avoimuutta päätöksenteossa ja erityisesti päätöksiin liittyvien osapuolten kuulemista. En pelkää nostaa kissoja pöydälle ja arvostan päämäärään pyrkiviä, hyvin argumentoituja keskusteluja. Toivoisin, että tulevaisuudessa kaavoihin kangistumisen sijaan asioita katsottaisiin myös uusista näkökulmista, ja että kotiseurakunnassa toiminta olisi seurakuntalaisten näköistä.

Eteläisen seurakunnan alueella toimii nuorisotyön lisäksi viisi partiolippukuntaa, joilla on taustayhteisösopimus kirkon kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa nuorisotyön lisäksi yli 600 partiolaista, jotka vaikuttavat toiminnallaan seurakunnassa. Lasten ja nuorten toiminnalle tulee tulevaisuudessakin olla paikka sekä resurssit seurakunnassa ja heidän tarpeitaan on kuunneltava.